Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ!!!!!!!!!!







Αυτή ειναι η πρώτη σύνθεση που κάνω ।Εχω βάλει αρκετά πράγματα χειροποιητα λουλούδια με ύφασμα,τούλι ,κουμπιά,χαντρες,καρδιές και φυσικά γκλίτερ।θα ήθελα λοιπόν να μου πειτε την αλήθεια πώς σας φαινετε,να ακούσω τα σχολιά σας ,τις διορθώσεις σας ,όλα
॥για να γινω καλύτερη..

5 σχόλια:

Katerina είπε...

Λοιπόν μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός άσπρο μάυρο, τα λουλούδια που έφτιαξες είναι καταπληκτικά και τοποθετημένα σωστά (όλα μαζεμένα) για να μην χάνεται το μάτι και κοιτάει παντού.
Νομίζω ότι "με ενοχλεί" το χάρτινο doily ή κάτι προς τα εκείνη την πλευρά, ίσως θα ήθελα λίγο μελάνωμα στους μικρούς υπότιτλους.
Για πρώτη σου είναι πάρα πολύ καλή Χρυσοθέμη και εύχομαι να συνεχίζεις να φτιάχνεις συνθέσεις τώρα που ξεκίνησες! Η εξάσκηση μας κάνει όλους καλύτερους!
Και μην ξεχνάς πως άμα σε ευχαριστεί εσένα και σ' αρέσει δεν έχει και πολύ σημασία τι θα πούμε εμείς οι υπόλοιποι ;-)
Φιλιά πολλά

Αααα είσαι μια κούκλα νύφη!

EFI είπε...

Ουαααου!!!! Μπράβο σου!!!!! Πρέπει να δεις τις δικές μου … πρώτες συνθέσεις … χααααλια. Απορώ πως τις έκανα ανάρτηση! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι!!!!

ΕΛΕΝΗ είπε...

Μου αρέσει , μου αρέσει πολύ εγώ να δώ πότε θα καταφέρω να φτιάξω μια αξιοπρεπείς σύνθεση.

Aliki είπε...

μου αρέσει πάρα πολύ, είναι πολύ ισοροπημένη!μπράβο σου!δεν θα το φανταζόμουνα οτι είναι η πρώτη σου προσπάθεια...συνέχισε λοιπόν!το'χεις!

my craft and art creations είπε...

Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις ευστοχες παρατηρήσεις σου!!

Εφη μου σε ευχαριστώ πολύ!!!

Ελένη,Αλίκη σας ευχαριστώ!!